Etsimme lakimiestä perhevapaan sijaisuuteen!

 

Haemme joukkoomme positiivista ja reipasotteista tiimipelaajaa perhevapaan sijaiseksi! Lakimiehen tehtävät koostuvat pääasiassa työoikeudellisten oikeudenkäyntien itsenäisestä hoitamisesta yleisissä tuomioistuimissa ja työtuomioistuimessa sekä asiakkaiden neuvomisesta työoikeudellisissa konsultaatioissa. Tehtävään voi sisältyä myös kouluttamista työoikeuteen liittyvillä kursseilla.

Voit olla kokenut uusia tuulia etsivä työoikeuden osaaja, tai vasta urasi alkuvaiheessa oleva juristi. Sovit erinomaisesti joukkoomme, mikäli sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, olet kiinnostunut työoikeudesta, kykenet itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn ja sinulla on lupa toimia oikeudenkäynneissä avustajana tai olet saamassa luvan lähiaikoina. Kokemus työoikeuden alalta katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea haemme porukkaamme hyvää tyyppiä, jolla on halua ja intoa kehittyä alan ammattilaiseksi! Myös sopimusoikeuden, vahingonkorvausoikeuden, prosessioikeuden ja rikosoikeuden osaamisesta on tehtävässä hyötyä.

Voimme tarjota sinulle iloisen työilmapiirin ja tiiviin työyhteisön, joustavat työajat, kannustavan palkkausmallin sekä kattavat työsuhde-edut ja työterveyshuollon.

Hakemukset CV:ineen ja palkkatoivomuksineen 20.5.2022 mennessä osoitteeseen kristiina.riipinen@ek.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätiedot:

Työpaikkailmoitus – Duunitori

Toimitusjohtaja Kristiina Riipinen
p. 040 8376 813

 

 

 

 

 


Ota yhteyttä